About

Hornsleth København

Lokalerne på løvstræde 4 rummer en masser historie fra Københavns natteliv, der bla. i en årrække husede den tidligere MTV og Dj Thomas Madvig’s onsdagsklub Very Disco i Britania’s lokaler.I 2009 overtog vi lokalerne og indledte samarbejde med kunstneren Kristian Von Hornsleth om at åbne Hornsleth Bar. Kristian Von Hornsleth har udsmykket og designet baren, som vil ses ved første øjekast på Hornsleth bar.

Hornsleth Bar er en kombination af cocktailbar og natklub. Musikprofilen breder sig ud på mange årtier, og dj’en er drejepunktet i hele den atmosfære og stemning vi skaber på natten, sammen med personalet.

Booking

Book bord for at opnå den fulde oplevelse i Hornsleths univers. I får ekstraordinær service hele natten af vores fantastiske værtinder og i kan derudover springe køen over ved ankomst!

BOOK BORD

Privatfest

Har du en fødselsdag, et firmaarrangement eller bare noget at fejre? Så har du mulighed for at holde et pre-party enten i enden af vores store cocktail bar eller i baren tæt på dansegulvet. I baren på dansegulvet kan dørene lukkes til resten af festen og derfor virkelig få den ægte privatfest følelse. Hvis du blot ønsker at festen med resten af Hornsleth har vi selvfølgelig altid borde passende til større selskaber, som fodbold afslutninger, håndbold, virksomheder mm.

BOOK PRIVATFEST